in ,

Mihaela Rădulescu face dezvăluiri: „Eram ilegalistă. Munceam ca să am din ce trăi”

Înainte să ajungă în lumina reflectoarelor, Mihaela Rădulescu a fost șoferiță de taxi. Prezentatoarea de la emisiunea Ferma spune că făcea taximetrie pentru a se putea întreține.

Vedeta se declară extrem de mândră de job-urile pe care le-a avut și de modul în care a evoluat: „În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”.

Mihaela Rădulescu a avut un traseu profesional neobișnuit: a făcut taximetrie, a fost instructor de fitness, secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat, iar lista poate continua.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită”, a spus Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată la Piatra Neamț, lângă soțul ei

Cum a rămas Ilie Năstase fără 15.000 de dolari, într-o singură noapte