in ,

Raed Arafat anunță Apocalipsa: ”Cand nu vor mai fi locuri în spitale îi vom carantina pe bolnavi în…”

arafat

Specialistii apreciaza ca Romania se afla deja pe drumul urmat de Italia si Spania. Numarul celor infestati creste de la o zi la alta iar faptul ca un procent alarmant de mare dintre victime este format din cadre medicale spune totul despre posibilitatile limitate ale sistemului de sanatate romanesc.

In conditiile in care cateva spitale importante au fost declarate invinse de pandemie si restul unitatilor spitalicesti sunt depasite de situatie, Raed Arafat face  un anunt cutremurator.

”Dupa ce nu vor mai fi locuri in spitale ii vom carantina pe  bolnavi in paviloanele centrului expozitional ROMEXPO unde incap mii, poate zeci de mii de paturi. Cand si aceasta solutie va deveni insuficienta, vom amenaja Piata Bucur Obor si pistele Aeroportului Otopeni, exact ca in razboi”.

Deci amatorii de senzatii tari care doresc sa ajunga intinsi pe o taraba de ciment din piata, pot continua sa iasa din casa fara rost, sa nu se spele pe maini si sa mearga fluierand bucurosi la gratarele cu mici si ceafa.

What do you think?

-6 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
penny agresiune romi urziceni

Două femei, agresate de romi la Penny Market Urziceni, pentru faptul că le-au cerut acestora să respecte distanțarea socială!

madonna

Madonna, mesaj cutremurător din cadă, pentru grataragii: ”Coronavirusul nu ține cont dacă ești bogat sau sărac, dacă mănânci mici sau caviar!”