in ,

Jandarmeria cere să fie utilată cu cârje în loc de pulane, căci ”pe cei care lovesc cu bastonul nu-i huiduie nimeni și nici nu-i plimbă prin tribunale”!

jandarmi carje

După episodul în care Gelu Voican Voiculescu a fost altoit cu cârja de un revoluționar, în Piața Universității, la evenimentul dedicat martirilor zilei de 21 Decembrie 1989, SLUJ, adică Sindicatul Liberal al Unităților de Jandarmi, a luat atitudine față de reacția publică, extrem de vehementă, îndreptată exclusiv asupra ”victimei” incidentului, nu și a agresorului.

Potrivit SLUJ, entitate sindicală formată din sutele de lucrători M.A.I implicați în dosarul violențelor din 10 august, ”în România, dacă n-ai pulan de jandarm și dai perverse pe bulevard cu cârja din dotare, nu te mai huiduie nimeni și nici nu te mai plimbă pe la parchete și tribunale”.

În atare condiții, reprezentanții SLUJ cer ministrului Vela ca, din 2020, unitățile de jandarmi să fie dotate cu cârje în loc de bastoane de luptă, în speranța că orice dispozitiv de intervenție se va bucura, pe viitor, de tot atâta simpatie de cât a avut parte și revoluționarul care l-a plesnit, în chelie, în decembrie 2019, pe Voican Voiculescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Tragedie! Un elicopter cu lideri politici s-a prăbuşit! Niciun politician PSD nu se afla la bord.

Justiția la români: Traficanții de copii din Țăndărei au fost achitați definitiv