in ,

Irina Tănase se teme pentru Dragnea:”Am primit multe mesaje ca Liviu să aibă grijă ce medicamente ia acolo!”

„Mi s-a transmis să fim foarte atenți în ce spital îl duc și ce medicamente i se dau. Totul este la ordin”, se plânge Irina Tănase.

Foto exclusiv!Irina Tănase, în halatul lui Dragnea: „M-am îmbrăcat cu el, mi-am dorit să te simt cât mai aproape”

Iubita lui Dragnea a dezvăluit că fostul președinte al PSD nu va fi reprimit în Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa de 3 ani și 6 luni, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2 și a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava, ci se pregătește mutarea sa la penitenciarele din Ploiești sau Timișoara.

Fotografia cu care Irina Tănase l-a înnebunit pe Liviu Dragnea!

Irina Tănase a făcut declaraţii pentru Antena 3 cu privire la starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD.

Irina Tănase face școala de gardieni ca să poată sta tot timpul, la Rahova, cu iubitul ei, Liviu Dragnea!

„Starea lui este bună, este una stabilă, mai are o zi de carantină. Pe data de 23 ar trebui să fie transportat înapoi la Penitenciarul Rahova, însă se pare că în conducerea spitalului sau în modalitatea lor de organizare s-a hotărât că ar trebui să fie mutat la penitenciar la Ploiești sau la Timișoara pentru 10 zile.

Mama Irinei Tănase dă cărțile pe față în legătură cu relația dintre fiica sa și ”moșul Livache”!

Explicația pe care au dat-o a fost aceea că și dacă ar fi fost în stare de libertate după carantină ar fi obligat, după 10 zile, să poarte mască. El a purtat mască și până acum, a avut dezinfectant, a dezinfectat absolut tot în jurul lui, evident nu este asta o problemă.

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea? „Respiră destul de greu”

Le-a spus și el că mutatul la alt penitenciar doar pentru că în afară se poartă măști nu este un argument valid și că îi încalcă drepturile și atunci cei de la Jilava au venit cu o soluție nemaiîntâlnită. Ca o paranteză, în cadrul procedurii lor pentru pacienții cu COVID din sistemul ANP, în momentul în care un deținut are testul COVID pozitiv el este transportat la un spital penitenciar COVID, cum ar fi Jilava, este ținut timp de 14 zile și tratat, după care este întors la unitatea de unde a plecat, nu se mai face absolut niciun test. Ei, în cazul lui Liviu lucrurile stau diferit”, a spus logodnica lui Dragnea.

Iubita lui Dragnea a mărturisit că se teme că s-ar pune la cale o îmbolnăvire a lui Dragnea, prin administrarea de medicamente care i-ar face rău.

„Este un haos, este ceva făcut pe repede înainte, împotriva lui.  Mă îngrijorează foarte tare pentru că am primit mesaje în ultimele zile, de la persoane publice, să fim foarte atenți în ce spital îl duc și ce medicamente i se dau că se urmărește să i se facă ceva rău. Totul este la ordin.

Avocata pregătește să sesizeze ANP, Avocatul Poporului și ne pregătim să depunem plângeri penale pentru că este vorba despre un abuz în serviciu. Noi vrem să iasă de acolo întreg, dacă se poate, viu.”, a spus Irina Tănase.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Nou născut, găsit într-o pungă, în faţa unui bloc din Sectorul 3

Gheorghe Turda are COVID-19: „Am luat virusul dintr-o excursie”. Cum se simte artistul