in

Inhalațiile de aburi sunt eficiente împotriva coronavirusului? Adevărul despre leacurile băbești

Recent Corina Chiriac a făcut o dezvăluire inedită pe rețelele de socializare. Artista susține sus și tare că a găsit leacul ANTI-COVID. Corina Chiriac spune că face baie de abur cu ceai de mentă și aspirină, își pune un prosop pe cap și face inhalații aproximativ 60 de minute.

Specialiștii trag un semnal de alarmă asupra efectelor nocive ale acestor leacuri băbești.

Citește și: Corina Chiriac a găsit leacul anti-covid: „La peste 56 de grade, virusul Corona moare” – FOTO

În emisiunea „La Măruță” medicul Mihail Pautov a vorbit despre inhalațiile de abur și eficiența lor în lupta cu COVID 19:

“Se pare că aceasta tehnică este des folosită în mai multe țări din lume. Cercetătorii au descoperit următorul lucru: dacă iau două loturi de oameni răciți, indiferent că e gripă sau o răceală simplă și un lot face tratamentul obișnuit și altul face aceste inhalații. Primul lot care nu face inhalații se vindecă în șapte zile, iar celălalt se vindecă tot într-o săptămână. De ce? Pentru că aceste inhalații nu te ajută absolut la nimic în a trata boala. Boala este dată de patogen, iar patogenul acela nu moare la acei aburi. Doamna Corina Chiriac face o observație medicală (…) 

Virusul acela nu moare la 56 de grade Celsius. Dacă inhalăm aburul la 56 de grade Celsius o să ne ardem noi mucoasele. Asta se întâmplă! (…) Ce mai este în neregulă în aceea recomandare este faptul că doamna Chiriac ne spune că face asta timp de 50, 60 de minute. Complet greșit! Este periculos. Deci pentru căile tale respiratorii, pentru corpul tău, pentru plămânii tăi care trebuie să elimine toată apa aia, este periculos să faci abur mai mult de cinci minute. Aburul nu va preveni în niciun caz nicio răceală, nicio gripă și niciun covid. Acel abur doar dacă ne place nouă ca senzație ne poate liniști și ne poate ameliora pentru o perioadă scurtă simptomele”, a declarat medicul Mihail Pautov.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Alexandru Rafila: Vaccinul anti-COVID-19 nu va fi obligatoriu pentru populație

Elon Musk a făcut 4 teste Covid în aceeași zi: „Se întâmplă ceva extrem de dubios”