in ,

Condiții excelente de mers la munte: benzină ieftină, șoseaua liberă, hotelurile goale!

dn1 liber

Ce n-au fost in stare zeci de ministri ai transporturilor si sute de politicieni care au promis ”marea cu sarea” timp de treizeci de ani, a reusit coronavirusul in numai doua saptamani.

Drumul ce leaga capitala de Valea Prahovei, celebrul DN1, ofera cele mai civilizate conditii de deplasare, fiind mai gol ca in timpul rationalizarii benzinei din epoca Ceausescu.

Acum poti strabate mult hulita distanta in numai o ora si jumatate si daca tinem cont ca si benzina s-a ieftinit binisor, putem spune ca nu mai este un calvar mersul la munte. In plus, hotelurile sunt goale, iti poti alege ce camera si pat doresti si cum restaaurantele au fost inchise, ai scapat practic si de jegmanirea traditionala practicata de mai toti chelnarii.

Cu bere, parizer si multa paine cumparate din magazinele alimentare, poti retrai linistea de dinainte de 1989. Singurul impediment este purtatul mastii si a manusilor de latex dar nefiind obligatorii, nici chestia asta nu trebuie trecuta la ”minusuri” cand va veti posta impresiile pe Booking.com

Deci pentru cei care s-au plictisit la izolare si sunt amatori de senzatii tari, Valea Prahovei ii asteapta cu mult drag, ca in vremurile bune.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
adrian nastase

În loc să profite de izolare și să scrie mii de cărți, Adrian Năstase dă din gură despre ”globalizare și coronavirus”

Boschetarii, protest legitim la Guvern: „Pe noi de ce nu ne izolați în niște case?”