in

În apartamentele din București au apărut afișele cu ”Atenție, cad țurțuri!!

Hazul de necaz i-a tinut in picioare pe bietii romani milenii intregi , indiferent cat de mari au fost necazurile. Legat de sinistra tragedie pe care o traiesc sute de mii de locuitori ai capitalei, obligati sa dardaie de frig in case mai rau ca pe timpul lui Ceausescu, s-au facut milioane de glume doar, doar, s-or simti rusinati oficialii si iau masuri de urgenta. Canci! Dupa cum se misca treburile e clar ca Gabriela sta toata ziua si citeste mistourile de pe net, rade si se bucura de caldura tropicala din casuta ei voluntariana.

Radem, glumim dar situatia este de-a dreptul catastrofala! De doua zile, de cand termometrul a coborat sub zero grade, in multe apartamente lovite de belea, locatarii si-au lipit pe pereti afise cu ”Atentie, cad turturi!” si ”Mergi incet, podeaua aluneca!”

In locuintele cu probleme este atat de frig incat oamenii, ca sa nu mai alunece, au imprastiat nisip pe covoarele inghetate bocna si arunca sare grunjoasa in apa din cada pentru a o putea folosi la spalat pe dinti.

”Eu am vrut sa merg intr-o zi sa constat problema la fata locului insa oamenii aia, nespalati de saptamani intregi, put de nu te poti apropia. Poate o sa mai incerc la vara cand o fi vremea mai prietenoasa”, a declarat edilul Firea, ingrijorata de soarta alegatorilor ei.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Unde vor călători românii în timpul vacanței de iarnă

Nici pentru milioane de euro n-au reușit consilierii s-o facă mai deșteaptă pe Viorica Dăncilă