in , ,

Bucureștenii nu vor avea căldură nici pe timpul iernii

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că în această iarnă sistemul de termoficare le va face multe probleme bucureștenilor.

Elcen, despre căldura din București: Sistemul de termoficare nu face față scăderii bruște a temperaturii

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, avertizează că în următoarele luni vor fi probleme din cauza sistemului de termoficare.

După avariile de la RADET, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

„Umează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost ultimele două săptămâni. Din păcate. În ultima săptămână am avut o avarie majoră Elcen, sectoarele 2 și 3 au suferit de sâmbătă dimineața până în seara aceasta. Sper ca în seara asta să fie în parametri optimi. Fiind așa multe găuri pe rețea, Elcen ca să compenseze trebuie să lucreze cu un motor turat la maximum”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la Digi24.

 „Aceasta este situația pe care am moștenit-o. Nu putem face mai mult decât decât am spus că vom face în campania electorală”, a mai precizat Nicușor Dan.

În ceea ce privește avaria care a afectat două spitale din București, Dan spune că managerii unităților medicale au fost anunțați din timp.

„Aici a fost o lucrare obligatorie, care s-ar fi putut face în vară dar nu s-a făcut. Dacă nu era remediată în acea zi putea să se extindă. Mangerii spitelor au fost preveniți. La Colentina managerul și-a luat măsuri, a adus instalații electrice. La Victor Babeș s-a constatat seara că e frig. Acea avarie s-a remediat în noaptea în care s-a anunțat că se va remedia”, a precizat Nicușor Dan.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
baba ranga ion iliescu

Previziunile apocaliptice ale vizionarei Baba Ranga pentru România anului 2021!

În apartamentele din București au apărut afișele cu ”Atenție, cad țurțuri!!