in , ,

Ilie Năstase, despre Brigitte Sfăt: „Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine”

La emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase a vorbit despre căsnicia sa cu Brigitte Sfăt. Cei doi au avut 5 ani de mariaj și 8 de relație.

Fostul tenisman a spus cât de mult rău i-a făcut căsnicia cu Brigitte și cât de multă liniște i-a adus actuala soție, Ioana Simion.

„Brigitte a câștigat imagine, de pe urma mariajului cu mine.  Eu asta cred, și asta și-a dorit, probabil. Văd și eu la televizor… fiecare din domnișoarele astea, nu știu cum să le spun, văd că au reality show. Nu înțeleg, cine sunt aceste persoane ca să aibă reality show?! Din greșeală mai dai la televizor și vezi reality show, mă uit, nu cunosc cine sunt persoanele. Un băiat mai tânăr, Jador, te ador, te adorm, Pastramă, Salam, Parizer, toate astea… nu înțeleg ce sunt toate emisiunile astea. Oamenii ce câștigă sau ce învață, dacă se uită la emisiunile astea?! Chiar nu înțeleg. Sunt certuri pe acolo, cu copilul, pe marginea patului, îi cade geanta, îi cad banii în apă… chiar nu înțeleg. Pentru mine nu a fost un lucru foarte bun această relație., a mărturisit Ilie Năstase.

„Este o persoană care își pierde controlul”

„Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la emisiunea cu Brigitte și Pastramă, de la Antena Stars). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie”.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, săltat de mascați, pentru trafic de persoane şi proxenetism – FOTO

Record absolut de decese COVID-19 în România