in ,

Teleșcoala, bucuria suplinitoarelor care au ani de experiență pe videochat!

videochat

Daca pana acum a mai mers cu minciunele, eschive si scuze cand venea vorba de problemele unui invatamant ajuns la nivelul dusumelei iata ca, odata cu inchiderea unitatilor de invatamant, cadrele didactice din Romania au posibilitatea sa demonstreze ca traiesc si sunt adaptate realitatilor din secolul al XXI-lea. Ministrul Invatamantului ii infiereaza pe toti raspandacii care slobozesc in spatiul public fakenews-ul cum ca s-ar ingheta anul scolar. OK, doamna ministresa, nimeni nu doreste sa stea s-o frece degeaba acasa atata amar de vreme insa, daca nu se intrerupe complet procesul de educare cum vor putea preda electronic bravii colegi ai Domnului Trandafir care, nici el, nu stapanea in secolul XIX-lea secretele PC-ului? Multi dintre dansii, saracii, nu stiu nici macar unde este zavorul unui calculator daramite sa mai faca ”live” pe videochat. Chicos Rostogan era Zuckemberg pe langa miile de loaze care, daca au ajuns sa tina un catalog subrat, isi permit sa se recomande cadre didactice.

”Nu stiu cum o sa se descurce multi dintre colegii mei din cancelarie dar pentru mine, ”live”-ul nu este o problema fiindca , inainte de a lua catedra de desen la scoala, am lucrat pe videochat”, povesteste Mioara, o suplinitoare in varsta de 23 de ani, de la Scoala gimnaziala nr. 4 din Cotofenenii Mari.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
masti chirurgicale

Văzând că în România nu există pandemie, niste patrioți voiau să exporte în Italia zeci de mii de măști și echipamente medicale!

Noi informații despre frumoșii sezonului, Bianca și Bodi:”el are dosar pentru trafic de droguri, ea este instabilă psihic, sinucigașă”