in ,

Teleșcoala, bucuria suplinitoarelor care au ani de experiență pe videochat!

videochat

Daca până acum a mai mers cu minciunele, eschive și scuze când venea vorba de problemele unui învățământ ajuns la nivelul dușumelei iată că, odată cu închiderea unităților de învățământ, cadrele didactice din Romania au posibilitatea să demonstreze că trăiesc și sunt adaptate realităților din secolul al XXI-lea.

Ministrul Învățământului îi înfierează pe toți răspândacii care slobozesc în spațiul public fakenews-ul cum că s-ar îngheță anul școlar. OK, doamna ministresa, nimeni nu dorește să stea s-o frece degeaba acasă atâta amar de vreme însă, daca nu se întrerupe complet procesul de educare cum vor putea preda electronic bravii colegi ai Domnului Trandafir care, nici el, nu stăpânea în secolul XIX-lea secretele PC-ului?

Mulți dintre dânșii, săracii, nu stiu nici macar unde este zăvorul unui calculator darămite să mai facă ”live” pe videochat. Chicos Rostogan era Zuckemberg pe lângă miile de loaze care, daca au ajuns să tina un catalog subraț, își permit să se recomande cadre didactice.

”Nu stiu cum o să se descurce mulți dintre colegii mei din cancelarie dar pentru mine, ”live”-ul nu este o problema fiindcă , înainte de a lua catedra de desen la scoală, am lucrat pe videochat”, povestește Mioara, o suplinitoare în vârstă de 23 de ani, de la Scoală gimnaziala nr. 4 din Cotofenenii Mari.

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Carantină generală în Franța și lockdown parțial în Germania

capsuni marijuana barikada

Student buzoian, vizitat de poliție după ce a altoit marijuana pe butași de căpșuni