in ,

Mircea Badea, atacă medicii care nu sunt la fel de inconștienți ca el: ”Medicii care fac pe ei de frică să plece. Te pupă, tata!”

badea atac medici

Neinfricatul jurnalist, Mircica Badea, specializat in tehnici de supravietuire, se pricepe, cum era de asteptat, si la medicina. In contextul in care mai multe cadre medicale si-au dat demisia invocand lipsta de echipamente de protectie, curajosul luptator a luat foc si a tinut mortis sa le bata obrazul celor care l-au inviat de atatea ori atunci cand, infestat cu  pumni, a ajuns sa sforaie pe diverse podele.

 „Eu pornesc de la premisa că o să iau carcalacul lui pește. Pe mine personal nu cred că mă va omorî, nici nu cred că mă va băga în perfuzii sau ceva. Eu nu cred asta. Nu mă bazez pe ceva, dar nu cred. N-am un stres că iau carcalacul.

Ca pacient vreau să zic și eu ceva. Am văzut că și-au dat niște doctori demisia. Și niște asistente. Pentru că le e frică. Da! Mai bine, zic. Mai bine. Nu vreau sa ma trateze un medic care face pe el de frica. Mai bine sa plece. Te pupa, tata”, le-a transmis fiorosul spagatist fara sa realizeze ca nu toata lumea este la fel de inconstienta ca el care, fiind convins ca este invincibil, adoarme dupa prima palma primita peste ochi.

Mircica, nu uita un lucru, tata: Tedy , motociclistul, nu a facut atatea victime ca micutul carcalac pe care-l ironizezei tu, dar in trei secunde a reusit sa te intinda in fata unor medici care, normal, ar fi trebuit sa-si dea demisia cand au vazut cat de prost esti.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
armata la tandarei

Prefectul de Ialomița cere intervenția Armatei la Țăndărei!

cristian rizea infractor

Infractorul pesedist Cristian Rizea dă în gât 100 de politicieni corupți în plină pandemie!