in ,

Gheorghe Tinel plânge șomerii nițel

Posesorul șosetelor din imagine, asortate la cămașa cu abdomen voluminos și la suportul comunicatelor de presă pe care le livrează cu promptitudine ori de câte ori identifică un moment oportun, este nimeni altul decât deputatul Tinel Gheorghe. Fire pragmatică, abil speculant al algoritmilor legilor electorale, nea Tinel a reușit să păcălească în ultimii 8 ani de vreo trei ori electoratul ialomițean și să se strecoare, de pe poziții de pluton, în Parlament.

În același mod în care și-a păcălit și susținătorii, parlamentarul liberal a încercat de curând o nouă fentă cu efect la capitalul de imagine, punând stop pe burtă, mascând hențul sub cămașă și pasând apoi, cu șpițul drept, către opinia publică, cazul șomerilor de la Alison Hayes, alături de o garnitură de cuvinte care nu spun nimic.

“Vestea închiderii fabricii de textile Alison Hayes a venit ca o lovitură pentru salariații din Urziceni (…) Deși acum situația este una extrem de dificilă îi asigur pe toți cei care au lucrat la Alison Hayes că voi face tot ce-mi va sta în putere astfel încât, în funcție de competențele lor profesionale, să fie încadrați în secția de prelucrare ambalaje care se va deschide în municipiu, la fosta fabrică de ferite Rofep. Cer și autorităților locale, CL urziceni și primarului orașului Sava să se împlice în identificarea unor soluții fiabile în așa fel încât Urziceniul să fie atractiv pentru investiții și investitori”, zice dom’ parlamentar de Bărăgan.

Nea Tinele, e destul, zău așa! Știm cu toții cum faci matale tot ce-ți stă-n putere să faci, iar asta fără legătură cu competențele profesionale. Cunoaștem programul intensiv de apariții la TV-urile naționale și orarul extrem de lejer de prezență în circumscripție. Știm și câte parale faci și câte parale datorezi. Ceea ce nu știm este cât de mișcat o să fie primarul Urziceniului de cererea Mărie Tale. Puțin sau, mai degrabă, deloc? Că doar ai zis despre el că-i șeful interlopilor din Urziceni, gen placa turnantă a mafiei țigănești, după care ai rezolvat-o ca un mare om politic ce ești, prin instanță…

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Modelul Sava – Urziceni sau cum să faci achiziții publice la un preț mai mare decât cel de listă

Marius Stan, cetațean de onoare al municipiului Urziceni

Marius Stan: „Mi-aş dori ca mai mulţi tineri să aibă un vis, un obiectiv şi să încerce să-l obţină.”