in ,

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, și-a omorât profilerul!

Dupa ce in urma cu aproape jumatate de an Gheorghe Dinca infricosa o lume intreaga cu crimele abominabile pe care le-a recunoscut din primul moment al incatusarii sale, iata ca si acum, ciudatul caracalean continua sa socheze cu un comportament cel putin deviant.

Zilele trecute si-a schimbat pentru a mia oara declaratiile si, pe parcursul a peste 20 de pagini scrise, a declarat ca nu el este criminalul fetelor disparute ci niste interlopi care  i le-au rapit din curte pentru a le trafica in strainatate.  

Celebrul psiholog Dorin Dumitran, specializat in managementul de evenimente grave savarsite de persoane extrem de periculoase, povestea daunazi ca i-au trebuit 60 de ore de ancheta pentru a-l „sparge pe Dinca” si a-l face sa-si recunoasca atrocitatile.

„Nea Gigi, ori mor eu, ori mori matale” l-ar fi atentionat profilerul pe criminal inainte de a-i obtine marturisirile. Culmea este ca, dupa ziua in care Dinca a intors-o ca la Deveselu, vrand parca sa ne demonstreze ca nu-ti trebuie prea multa scoala pentru a-l imbarliga pe un profesionist intr-ale investigatiilor, scorul meciului s-a schimbat radical.

Tabela de marcaj  a meciului „suspect- profiler” arata acum egalitate. Cu alte cuvinte, dupa sase luni de anchete si para-anchete, s-a ajuns in acelasi punct de unde s-a plecat. Dinca este bine-merci iar monstrul din el l-a devorat pe profiler cu toata pregatirea lui americana.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Manda, soțul Olguței Matolescu, mai exigent ca niciodată: ”Nu mai susținem proști în funcții publice!”

După politicienii drogați ne mândrim și cu halterofilii dopați: doi medaliați la Olimpiadă depistați pozitiv de COI!