in

De ce se ruşinează femeile în timp ce fac amor

Chiar dacă sunt mai vorbăreţe şi mai „bârfitoare” decât bărbaţii, femeilor le este greu să discute despre propria viaţă sexuală. Iată care sunt cele cinci lucruri de care multe femei se ruşinează în timpul actuului sexual:

TOP 5

1. Să dezvăluie ce îşi doresc! Când vine vorba despre startul unei nopţi fierbinţi sau vor să încerce o nouă poziţie, femeile preferă să-şi ascundă dorinţele. Motivul? Nesiguranţa, teama de a nu fi considerate prea libertine sau pur şi simplu sunt convinse că partenerul trebuie să preia iniţiativa. N-ar strica, însă, dacă urmaşele Evei ar prelua „conducerea” uneori: ar arăta că sunt puternice şi chiar i-ar surprinde plăvut pe partenerii lor.

2. Să îşi arate corpul în întregime! Pentru că nu se simt confortabil atunci când sunt privite din cap până în picioare, multe dintre femei preferă să facă amor cu lumina stinsă. Cred, astfel, că partenerul nu va vedea cele câteva fire care au fost omise la sesiunea de epilat sau celulita care încăpăţânează să rămână pe coapse ori sânii care şi-au pierdut din elasticitate… Prea multe griji care le împiedică să se bucure pe deplin de actul sexual. Nimeni nu este un manechin, nici măcar partenerul! Cu siguranţă, şi el ar avea ceva de ascuns!

3. Libidoul scăzut. Stres, alimentaţie necorespunzătoare, depresii, apariţia copiilor, probleme de sănătate… sunt doar câţiva factori care determină lipsa dorinţei sexuale la femei. Probleme reale care nu ar trebui neglijate, ci discutate cu partenerul de viaţă şi tratate sub supravegherea specialiştilor atunci când este cazul.

4. Sexul oral este tabu. Şi nu ne referim la disponibilitatea femeilor de a dărui, ci la cea de… a primi. Îngrijorate de felul în care arată în zona intimă, reprezentantele sexului frumos nu-şi lasă partenerii să se apropie prea tare. Iar din momentul în care se întreabă ce miros, gust sau alte detalii vor remarca partenerii, actul sexual e unul compromis.

5. Punctul G este un mit! Multe femei mimează orgasmul şi ascund acest lucru de teamă să nu rănească orgoliul bărbatului de lângă ele. Însă lipsa orgasmului este un motiv de frustrare, care poate duce la sfârşitul unei relaţii. Condiţia poartă şi un nume – anorgasmia – şi este o problemă comună şi supărătoare.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Lucruri pe care să le faci cu partenerul după o partidă de sex

furt tomberoane

VIDEO: La Urziceni se fură și tomberoanele, nu numai cărucioarele de cumpărături