in ,

Liviu Pleșoianu va fi externat din PSD: ”Nu mai puteam sta cu astfel de pacienți în salon!”

liviu plesoianu dilau

Baiatul care aparut in politica cu  parul lung, de indian apas, dar care, dupa ce si-a taiat coada, a fost suspectat ca a fost atins de foarfeca frizerului la creierul mic, continua sa socheze cu declaratii care nu intereseaza pe nimeni in afara de medicii de specialitate.

Prima si singura lui mare realizare in lumea celor drepti si autoproclamati social- democrati, a fost atunci cand, cu un singur vot de sustinere, a vrut sa candideze la functia suprema in stat. S-a potolit imediat dupa ce i s-a facut injectia potrivita insa, de atunci, starea lui de nemultumire s-a amplificat pana la a anunta ca vrea sa fie externat din partid. Plesoianu a semnat pe propria raspundere ca s-a facut bine si ca va fi cuminte odata scapat de minciunile colegilor din PSD.

„Bun… Cum spuneam, am intrat în 2016 într-un partid și m-am trezit în 2020 în altul. Doar că nu ține așa cu mine…! Dacă, după congres, PSD va fi condus de Grindeanu, Tudose și alți academicieni ai serviciilor sau persoane care pun semnul egal între Dragnea și Orban, atunci ne spunem „adio” și ne vedem de drumuri.Eu NU merg mai departe într-un partid condus de astfel de personaje!”, a declarat Liviutu, in timp ce-si impacheta pijamaua si papucii, grabit sa plece cat mai repede dincolo de gardul spitalului PSD.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
caine leu ditrau

FOTO: Ungurii din Ditrău bagă spaima în sri-lankezi! Ca să-i sperie pe migranți, un localnic și-a costumat câinele în leu!

Din cauza coronavirusului, CFR anulează toate trenurile Regio pe ruta România –China!