in

Ce afecțiuni tratezi dacă bei apă cu sulf?

Efectele benefice ale curelor termale sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, atunci când s-a descoperit importanța apei că element esențial pentru viața umană. Datorită proprietăților de vindecare și de protecție împotriva bolilor, apa era considerată cu adevărat magică; un dar primit de la divinitate pentru vindecarea sufletului și al trupului.

Apele sulfuroase vindecă și în prezent extrem de multe boli atât interne, cât și externe, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat. El reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni și cale digestivă, eliminandu-se prin piele, intestin și rinichi.

Datorită temperaturii ridicate (38-60ºC), apa cu sulf de la Băile Herculane tratează afecțiuni reumatice – degenerative, afecțiuni respiratorii și ginecologice.  Ele se pot folosi ca băi normale ( se stă în bazinul cu apa caldă timp de 15 minute), dar pot fi și ingerate.

Ce afecțiuni tratezi dacă bei apă cu sulf?

Crenoterapia, sau cura internă cu sulf de la Afrodita Resort &Spa scade glicemia, fiind indicată în special persoanelor cu diabet. Aceasta ajută supraponderalii să scadă în greutate și reglează afecțiunile gastrice. Ingerată, apa cu sulf are un efect coleretic și elimină surplusul acumulat; ajută colectistul leneș, bila funcționează mai bine.

 Aplicată local, apa sulfuroasă are rezultate pozitive în cazul afecțiunilor oftalmologice ( conjuctivite și blefarite) și în afecțiunile dermatologice aflate chiar și în fază avansată, precum psoriazisul.

La Băile Herculane, factorii naturali terapeutici pot fi folosiți atât în scop preventiv, cât și în scop terapeutic. Băile termale și cele sulfuroase îți vor completa starea de bine. Corpul se va simți mai ușor și mai relaxat, orice urmă de tensiune este  îndepărtată.

Tratamentele de recuperare au rezultate excepționale!

Apele minerale termale se pot folosi extern, sub formă de baie sau gimanstică acvatică sau băi sulfuroase, în căzi. Există ape minerale sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, ape minerale clorurate, sodice, calcice (izvoroarele Hygeea, Hercules) și ape minerale sulfuroase oligominerale.

Apele minerale se folosesc și sub formă de aerosoli!

Aceștia oferă rezultate remarcabile în bolile aparatului respirator precum astmul bronșic,  sau pentru tratarea bolilor O.R.L.: sinuzite cronice, rinosinuzite alergice în afara puseelor.

Apa cu sulf este un aliat de nădejde în lupta pentru frumusețe! Datorită concentrației mare de sulf, este ideală pentru o piele frumoasă și sănătoasă și previne ridurile.

Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort&Spa de la Băile Herculane este alimentat în zonă pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apă termală minerală, concentrată în sulf, cu pH optim pentru piele.

Pentru tratamente de recuperare și prevenție a diverselor afecțiuni în cele mai bune condiții, spa-ul dispune de:

– Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri);

– Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj, moderne și spațioase;

– Aparatură de electroterapie și alte facilitați pentru terapii;

– Spații de relaxare și un ambient ideal pentru refacere.

Tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul centrului, în urma unei consultații de specialitate, iar gama de terapii include electroterapie, elongații, băi galvanice, duș subacval, împachetare cu termogel, kinetoterapie. Toate acestea sunt efectuate cu aparatură de ultimă generație.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

EASY HPV TEST – testul care poate fi efectuat acasă pentru prevenirea cancerului de col uterin

anten 3 viol

Antena 3, violuri în serie la Urziceni! A f..ut mințile orășenilor cu o știre ce a pus municipiul pe jar…