in , , ,

Firea: Un pumn de la Guvernul Perdanților și pentru angajatul de la stat, și pentru cel de la privat

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că salariile bugetarilor vor fi înghețate la nivelul veniturilor din decembrie 2020. Măsurile anunțate de Guvern vor duce la sărăcirea populației și la scăderea puterii de cumpărare, este de părere prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea.

Firea consideră că guvernul trebuie să stimuleze economia prin finanțarea investițiilor publice sau prin încurajarea consumului.

Mesajul Gabrielei Firea

„Doi dintr-o lovitură! Un pumn în plex de la guvern și pentru angajatul la stat, și pentru cel de la privat! Înghețarea salariilor, a pensiilor, a venitului minim de incluziune, precum și a altor beneficii muncite pentru a fi obținute, scumpirea energiei, toate vor determina o sărăcire a populației, scăderea puterii de cumpărare cu efecte directe în profitul, și-așa afectat de pandemie, al societăților private.

Ca peste tot în lume, ce măsuri pot lua privații, pentru a încerca să supraviețuiască în jungla #DeDreapta de la noi?

Restrângeri de activități, renunțare la o parte din personal, la proiecte, contracție peste tot.

În loc de stimularea economiei prin finanțarea investițiilor publice, prin încurajarea consumului, prin creșterea veniturilor la bugetul național – au pârghiile puterii -, #GuvernulPerdanților recunoaște austeritatea și traiul greu pentru toți românii.

Când ai pușculița plină de la clienții de partid, normal că nu crezi în lacrimile medicilor și ale profesorilor sau în suferința salariaților de la stat și privat, ori în disperarea pensionarilor!

PS : Am votat motivat împotriva acestui guvern incompetent.”

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

METEO: Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Premierul Florin Cîțu: Salariile bugetarilor vor fi înghețate