in , ,

De ce se merită în zilele noastre să vă coaseți haine?

takoy

Brandurile de îmbrăcăminte damă de renume mondial, prezintă un număr mare de colecții în fiecare an și totuși oamenii cumpără această îmbrăcăminte. Industria modei este una dintre cele mai murdare, iar o veste pozitivă este faptul că tot mai multe persoane, dar mai ales femei, încep să realizeze acest lucru.

Dacă ne-am uita în garderoba mai multor femei, nu am fi surprinși de faptul că ar fi pline de o cantitate mare de haine, dintre care multe ar avea încă etichete.

De ce oare se merită în zilele noastre să vă coaseți haine?

Original, pe care nu îl veți găsi nicăieri în altă parte

Fiecare femeie dorește să fie îmbrăcată modern, elegant și deseori vizitează buticuri sau magazine de îmbrăcăminte despre care crede că prietenele ei nu știu. Ați fi fericită dacă ați întâlni o prietenă și ați constata că aveți aceleași pantaloni, sacou sau bluză? Mai ales femeile a căror muncă necesită să poarte un cod vestimentar de lucru, nu le este pe plac.

Unul dintre motivele pentru care se merită să vă coaseți haine în zilele noastre, este posibilitatea de a avea haine pe care nimeni altcineva nu le va avea. Va fi un original, pe care nu îl veți găsi nicăieri în altă parte.

Vă plac fustele din piele ecologică și nu le puteți găsi nicăieri? Alegeți un design din piele ecologică și dați fusta să vă croiască un croitor cu experiență. Pielea ecologică este un material foarte popular în garderoba damei. Pe lângă geci, femeilor le place să poarte și pantaloni, fuste și rochii din piele ecologică.

Coasere de calitate

Îmbrăcămintea pe care o găsim în mod obișnuit în magazinele unor mărci cunoscute este cusută în țări din lumea a treia. Adesea este cusută de copii în condiții inumane, pentru un salariu minim. Ați auzit informațiile că o clădire din Bangladesh a căzut în 2013? Multe croitorese au murit acolo, cosind haine chiar și cincisprezece ore pe zi în condiții groaznice.

Dacă veți duce hainele la un croitor cu experiență din zona dvs., puteți fi sigur că hainele vor fi cusute de calitate și vor rezista mai mult.

Dacă vă alegeți propriul material și model, croitorul vă v-a coase haine în funcție de gustul dvs., și nu contează deloc dacă la coasere se utilizează jersey, bumbac 100%, modal, lyocell sau bumbac 100% organic.

Susțineți croitorii locali și dați-le haine de făcut care nu vor fi doar haine pentru un singur sezon ci din care vă veți bucura câțiva ani. Uitați de fast fashion și interesați-vă de slow fashion.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mastile negre rasiste

Altă belea: albii care poartă măști negre au fost declarați rasiști de către protestatarii Black Lives Matter!

glamping

Top 7 locații ideale pentru glamping, dacă ești în căutarea unei aventuri unice în România!