in ,

Firea, despre lipsa apei calde în Bucureşti: „Fizic mă doare inima. Eu iarna nu mai dormeam”

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea a comentat în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3 lipsa căldurii şi a apei calde în Capitală.

Cozi la marmitele cu apă caldă de pe Kiseleff! Bucureștenii au uitat de coronavirus – FOTO

„Pe mine mă doare sufletul, fizic mă doare inima când văd ce se întâmplă în București, pentru că am muncit patru ani și eu și echipa mea și îmi pare că toată această munca a noastră în care dusesem lucrurile întru echilibru şi toate domeniile ajunseseră să performeze, acum în loc fie un progres e un regres”, a spus Gabriela Firea la emisiunea „Subiectiv”.

După avariile de la RADET, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

”Eu iarna nu mai dormeam”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu face nimic pentru a remedia situaţia lipsei de căldură și de apă caldă cu care încă se confruntă mii de locuitori ai Capitalei. Între timp, reprezentanţii ELCEN spun că e nevoie de timp ca moleculele de apă caldă să ajungă în calorifere.

Elcen, despre căldura din București: Sistemul de termoficare nu face față scăderii bruște a temperaturii

„Eu iarna nu mai dormeam. Pentru că imediat cum primeam informaţia că ELCEN nu ne dă presiunea sau temperatura necesare, comandament imediat, imediat lua legătura, implicare, acţiune. Domnul primar de dreapta, în ziua în care jumătate de Bucureşti nu avea apă caldă şi căldură s-a întâlnit cu două ONG-uri”, a mai spus Gabriela Firea.

Bucureștenii nu vor avea căldură nici pe timpul iernii

Sute de blocuri din Capitală nu au căldură din cauza avariilor sau a faptului că în reţea nu e presiune. Potrivit Termoenergetica, lista blocurilor care nu au căldură sau apă caldă se întinde pe 28 de pagini.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Vești proaste pentru români: de la 1 ianuarie se scumpește curentul electric

Mare atenție! Mii de pastile anti-COVID contrafăcute, descoperite în Vama Giurgiu – FOTO