in

Filme de Crăciun: 5 pelicule potrivite pentru serile de sărbători

A sosit timpul să sărbătorim! Săptămâna Crăciunului la DIVA aduce cinci filme în premieră în România, de luni până vineri de la 19:40!

Pe 23 decembrie primim Felicitări de Crăciun (Write Before Christmas, 2019). Jessica (Torey Devitto) decide să trimită scrisori de Crăciun către cinci persoane, care i-au influențat viața: mătușa care a crescut-o, fratele mai mic aflat în armată, un star pop în a cărui muzică s-a regăsit întotdeauna, profesoara de muzică și cea mai bună prietenă. Pe măsură ce primesc scrisorile, cei cinci sunt motivați să schimbe ceva în viața lor. Din distribuție mai fac parte Chad Michael Murray, Lolita Davidovich și Grant Show.

Pe 24 decembrie observăm cum arată Sărbătoarea eroilor (Holliday For Heroes, 2019) povestea lui Audrey Brown (Melissa Claire Egan), o femeie care corespondează timp de un an, cu Matt Evans (Marc Blucas), un soldat cu care urmează să se întâlnească. Oare atmosfera Crăciunului îi va aduce împreună și în viața reală?

Pe 25 decembrie, la DIVA, este programată o Nuntă de Crăciun (Marrying Father Christmas, 2018) și nu orice nuntă. O nuntă anticipată și așteptată în celelalte două filme ale trilogiei. În ultima parte a seriei, Miranda (Erin Krakow) și Ian (Niall Matter) sunt pregătiți pentru marele pas, dar se pare că vor mai avea parte de ceva obstacole până la marele final fericit.

A doua zi de Crăciun aduce pe micile ecrane Două turturele (Two Turtle Doves, 2019). Dr. Sharon Hayes se află în căutarea unor obiecte de familie într-un mic oraș. În timpul vizitei cunoaște o micuță fetiță adorabilă și pe tatăl ei copleșit de rolul de părinte singur, iar cei doi reușesc să îi redea speranța în miracolele de Crăciun. Din distribuție fac parte Nikky DeLoach și Michael Rady. 

27 decembrie vine cu Minunea de Crăciun (Once Upon a Christmas Miracle, 2018). Heather Krueger (Aimee Teegarden) primește un diagnostic șocat și are nevoie de un transplant de ficat. Chris Dempsey (Brett Dalton) îi donează voluntar o parte din ficatul lui. Pe măsură ce Heather și Chris se cunosc și petrec sărbătorile cu familiile reunite, atât înainte cât și după transplant, cei doi trebuie să afle dacă sentimentele ce îi unesc sunt mai mult decât recunoștință și empatie.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Infertilitatea la femei: cauze, investigații necesare. Unde se poate trata în România

5 prietene de care orice mamă are nevoie