in ,

Fenomenul Ditrău se extinde și la Cluj: 22 de srilankezi luați cu asalt de vecini!

Excaptand contrele istorice dintre romani si etnicii maghiari, ardelenii s-au mandrit tot timpul cu armonia in care traieste multitudinea de nationalitati de pe meleagurile transilvanene.

Si totusi nici nu s-a terminat bine scandalul iscat intre localnici si srilankezii de la brutaria din Ditrau ca a aparut un alt caz de rasism care socheaza opinia publica civilizata.

La Cluj, un proprietar de restaurant a angajat 22 de cetateni din Sri Lanka insa initiativa lui i-a adus numai neplaceri. Dupa ce i-a cazat intr-o cladire aflata pe o strada „cu pretenții”, vecinii, oameni cu dare de mana au facut plangere la politie ca „nu suporta sa vada oameni cu pielea inchisa la culoare care , cu siguranta, fac activitati ilegale” .

„Nu-mi vine sa cred ca intr-un oras civilizat ca și Clujul traiesc cetateni cu vederi atat de inapoiate. Srilankezii angajati de mine la restaurant sunt cei mai linistiti si harnici oameni pe care i-am vazut vreodata. Ma intreb ce fac fitzosii astia care au facut plangere cand merg in vacanta in Thailanda sau Sri Lanka? Isi acopera ochii sa nu le vada chelnerilor de acolo pielea tuciurie?”, s-a plans angajatorul celor 22 de srilankezi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Din cauza coronavirusului, CFR anulează toate trenurile Regio pe ruta România –China!

hagi maxime celebre

15 cugetări celebre din viața și opera Regelui Gică Hagi, la aniversară!