in ,

Alertă! Sorina Pintea necesită un transplant bancar de urgență, ce nu se poate realiza decât în străinătate!

sorina-pintea

Impartialul post de televiziune, Antena 3 a anuntat ca PSD a deschis un cont pe numele Sorinei Pintea in care se vor  strange banii necesari efectuarii de urgenta a unui transplant bancar fara de care starea pacientei nu poate fi imbunatatita.

Ca de fiecare data cand jurnalistii CNN ai Varanului au de rezolvat o cauza umanitara, maestrul Tudor Gheorghe s-a oferit instantaneu sa tina un concert caritabil la Sala Palatului intitulat sugestiv´´Preda-te, Pinteo, preda-te!´´. Incasarile vor fi donate in intregime  doamnei ministru Pintea care, daca nu simte o caramida de lovele nemuncite intre degete, face epistaxis si lesina.

Transplantul se va face in strainatate deoarece aici, in Romania, exista riscul ca fiul paratei, Ionut, cel cu antecedente penale in traficul de droguri , sa fie tentat sa deturneze in alte scopuri fondurile stranse.

”Super tare”, a exclamat plina de speranta Sorina Pintea care, conectata la aparatele spitalului, asteapta cu ochii pe ceas sa vada in cat timp se strange primul milion de euro.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ion iliescu 2 martie

Topul celor mai neobişnuite urări primite de Ion Iliescu de ziua lui!

gospodar palat

Extindere de balcon: un gospodar și-a extins garsoniera de la parterul blocului cu un adevărat palat!