in ,

Termoenergetica Bucureşti anunţă că a încărcat mai mult de 90% din punctele termice

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă vineri că în 92% din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1.027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii în noul sezon de încălzire.

8% dintre punctele și centralele termice nu au fost încărcate încă instalațiile deoarece asociațiile de proprietari (6%) au anunțat că momentan nu doresc furnizarea căldurii, sau mai sunt în defășurare lucrări (2%) la rețeaua secundară.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor”, anunță Termoenergetica.

CMTEB reamintește asociațiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor și realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întrega instalație de încălzire.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB)

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

După avariile de la Termoenergetica, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!

Andreea Raicu, surprinsă ieșind din locuința fostului iubit al Mădălinei Ghenea: „Recunosc, am iubit”! – FOTO