in ,

Drept recunoștință, o asistenta de la spitalul din Deva a primit cadou o flegmă cu Covit-19 care a trimis-o direct la internare!

spital deva

Situatiile de criza pun in evidenta calitati nebanuite in cazul unor semeni de-ai nostri insa, din pacate, altora le arata adevarata fata de animale neevoluate. Coronavirusul ne-a demonstrat ca, in fata suferintei, suntem toti egali dar ca sa-ti doresti tu, ca pacient, sa-l aduci langa tine si pe cel care te ingrijeste, doar ca sa fiti in aceeasi barca, asta intrece orice inchipuire.

La Spitalul Judetean Deva o pacienta si-a pierdut  complet mintile odata ce a fost depistata ca fiind infestata cu Covit-19, a devenit agresiva cu cei care incercau sa-i aline suferinta si, colac peste pupaza, a inceput sa scuipe cadrele medicale ca si cand ele ar fi fost de vina pentru situatia ei.

In contextul in care din putinii medicii pe care-i mai avem, multi au fost deja loviti de coronavirus, daca , pe langa lipsa de echipamente, mai apar si dementi care le ingreuneaza munca, atunci chiar ca ne putem astepta la o criza prelungita la nesfarsit.

„Avem  o doamnă asistentă la Cardiologie, cu care chiar eu am fost de gardă, și o pacientă Covid pozitivă ne-a scuipat, a devenit violentă în noaptea respectivă și doamna asistentă nu este chiar așa într-o stare bună, de unde se vede că nu totdeauna lucrurile sunt neapărat fericite. Noi sperăm într-un final fericit și suntem convinși că așa o să fie. Dar cu un pic de mai multă străduință și cu un pic de mai multă suferință, din păcate”, a declarat, cu multa empatie si intelegere, medicul Bianca Glodean de la Spitalul Deva.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Se înmulțesc scandalurile între hotelieri și carantinați: ”Nu vă e rusine? Sunteți în carantină, nu în sejur de vacanță!”

tigani grecia

Tragedie de nedescris pentru o tabără de romi carantinați în Grecia: „Nu mai putem ieși la cerșit și la furat ca sș ducem bani la familie!”