in ,

Brigitte Pastramă vrea în 2021 remodelare corporală cu laserul de la Măgurele!

brigitte pastrama

După ce a fost eliminată de la emisiunea Ferma, Brigitte Sfăt a rupt frigiderele de frustare, mai întâi pe al său personal, apoi pe cele ale vecinilor de stradă şi în cele din urmă pe cele ale Mega Image-urilor de pe Mihai Bravu.

Recuperând 20 de kilograme din cele 7 slăbite cu Pastramă în aşternuturile de la ”Fermă”, fosta doamnă Năstase a descoperit că dauna cea mai mare o suferă din pricina faptului că nu mai intră în ţoalele de mii de euro strânse cu trudă şi mai ales cu cardul fostului tenisman.

Drept pentru care, anticipând și faptul că Sărbătorile aproape recent încheiate îi vor mări considerabil volumetria, pe motiv de șuncă, sarmale și caltaboși, Brigitte a anunțat că e hotărâtă să se pună pe slăbit, nevrând să ajungă subiectul glumelor în locul Oanei Roman, după ce o ţară întreagă a luat-o la mişto văzând-o cât de boccie şi de dilie s-a arătat pe sticlă.

Prima metodă pe care a încercat-o a fost să meargă la sala de fitness, însă i-a fost peste putinţă să înţeleagă că sportul se face călare pe aparate, la verticală, nu pe instructori, la orizontală. Fapt pentru care a decis să apeleze la ştiinţă şi s-a deplasat la Institutul de Fizică Atomică și, anunțând oficialii că este victima unor straturi de grăsime de natură extraterestră, fryptonită şi shaormită cel mai probabils, s-a interesat asupra prețului unor şedinţe de remodelare corporală cu laserul de la Măgurele.

Răspunsul cercetătorilor a băgat-o rapid, în depresie însă, după calculele ei, contravaloarea tuturor apartamentelor dezvoltatorului Pastramă ar fi suficientă în anul nou început pentru băgarea laserului în priză și pentru prima ședință de recarosare.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ghidul vaccinării anti- COVID, etapa 2: Iohannis, în primele rânduri

dorian popa

Dramă pentru Dorian! Primăria Domnești i-a greșit buletinul: Pârtz în loc de Hâtz!