in ,

Foto 18+! Buzele Annei Lesko au rupt plaja pe litoral!

anna lesko camel toe

Fiecare apariţie a Annei Lesko este o bucurie vizuală incontestabilă pentru admiratorii care îi asaltează, pur şi simplu, paginile se socializare. De fiecare dată când postează o fotografie, Anna Lesko se bucură de aprecierile internauţilor, chiar şi atunci când unele detalii… intime ies la iveală, voit sau nu. 

Anna a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare pe o plajă retrasă, iar trupul vedetei a putut fi admirat în toată splendoarea sa, buzele rujate cu roşu aprins constrastând perfect cu galbenul costumului de baie, iar sânii ieşind în evidenţă, pe jumătate dezgoliţi. 

Totodată, trăgând cu ochiul către ochelarii de soare pe care Anna îi ţinea în mâna sprijinită pe prosopul de plajă, internauţii şi oamenii de pe plajă au avut ”acces vizual” complet către părţile intime ale vedetei. Fanii vedetei nu au rămas datori cu comentariile nici de această dată, taxând apariţia artistei în fel şi chip. ”Aşa deschisă… vine aer…???”, a scris utilizatorul No Importe, în timp ce Dan_udila_friedman a întrebat îngenuu ”La ce ora deschideti pravalia daca nu sunt indiscret😄?????”. Stan_filip_fs şi -a spus şi el părerea sinceră despre fotografiile Annei ”Esti cea mai porno femeie jur,la modul frumos zic!”, în timp ce Blackhynata a punctat ceea ce a fost în centrul atenţiei tuturor celor ce au accesat pagina vedetei: ”Wow cat pot sa Mai desfaci picoare vad ca tie cald reeuuuuu zic😍😍😍”

Vezi mai jos galerie foto:

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bon fiscal servicii sexuale

O benzinărie din Alba Iulia dă bon fiscal şi pentru serviciile sexuale! FOTO

Lovitură de imagine: Dana Budeanu a semnat cu Antenele pentru un show cu Vulpița si Viorel!