in ,

Dezbaterile electorale certifică: și în Diaspora sunt aceiași oameni ca și acasă – proști și deștepți…

diaspora

Cunosc romani din diaspora cu o pregatire, ambitie si caracter nemaipomenite care muncesc mai mult sau, unii, mai putin ca in tara dar primesc salarii de cinci ori mai mari si respect de zece ori mai mult. Stiu insa si nevinovati care au fost chemati de un ”consatean de incredere” pentru a repara instalatii si s-au trezit nevoiti sa mearga la retusat portofele sau la ”lustruit bastoane”. E clar ca si afara sunt aceleasi tipologii de oameni ca si in tara.

Dupa dezbaterile celor doi candidati la functia prezidentiala au aparut in spatiul virtual comentarii de tipul: ”Pe aici prin Italia, cam toti sunt cu Iohannis dar dupa ce am vazut dezbaterile, eu si familia mea o sa ne indreptam spre doamna Dancila”.

Stim, sunt o gramada de postaci platiti de PSD ca sa manance rahat cu toata tastatura, dar care ar fi logica unei astfel de declaratii venite, chipurile, de la niste romani plecati departe de casa parinteasca din motive pe care le cunoastem cu totii?

Ce au inteles ei din turuiala fara rost a matusicii teleormanene, care sa-i decida sa nu-l voteze, precum ceilalti diasporeni, pe Iohannis?

Oare or fi multi cei care, ca si inginera Vasilica, care n-a auzit de numarul ”Pi”, stiu ca cercul are o suprafata de 3,14 ori mai mica decat aia calculata de oamenii cu carte?

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mircea badea batut

Tedi motociclistul: ”Să-ți dai copilul să facă mate cu Dăncilă e ca și cum l-ai trimite să învețe box de la Mircea Badea!”

dancila presedinte meditator

Viorica Dăncilă, președintele meditator!