in ,

Descoperire de senzație! Ea este sora vitregă a lui Mircea Badea!

Simpaticul si indragitul comic, Mircea Badea, este cunoscut de intreaga suflare romaneasca pentru prestatiile sale originale de pe micul ecran insa, pentru multi, viata lui personala ramane un mister bine pazit. De curand s-a aflat ca, pe langa Natalia Cristina, el mai are o sora, Raluca Badea Patrafir, pe care nu vrea sa o recunoasca.

Raluca este rodul unei aventuri din trecut a domnului Badea senior, are 29 de ani si traieste intr-o casuta modesta din micutul orasel Nehoiu, judetul Buzau. Dupa ce povestea ei a fost descoperita de niste jurnalisti locali, s-a aflat ca nu a reusit niciodata sa intre in contact cu fratii ei din Bucuresti, Mircica si Naty, acestia tratand-o, efectiv, ca pe o straina.

”Am vrut sa-i cunosc si sa ne avem ca fratii dar a fost imposibil. Ii instintez pe aceasta cale ca nu vroiam nimic material de la ei care sunt mari vedete insa faptul ca m-au evitat toata viata mi-a lasat un gust amar. Mircica, iti trimit acesta poza ca sa-ti demonstrez ca suntem rude de sange si ca nu numai tu l-ai mostenit pe taticu la elasticitate”, a declarat Raluca inlacrimata.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
adi minune tiriac revelion

Adrian Minune și Ion Țiriac, revelion de pomină la ”Casa manelelor” din Monte Carlo!

Notre-Dame, KEN FOLLETT – Despre semnificația și rolul catedralelor în viața omenirii