in , ,

Desant indian la Țăndărei! Ministrul Vela apelează la serviciile a peste doua mii de polițiști din Bombay!

india-lockdown-03

Odata cu agravarea situatiei create de pandemia de coronavirus autoritatile romane au inmultit si ordonantele militare care impun restrictii din ce in ce mai dure. Din pacate, cetatenii unui popor care inca mai face schimb de microbi cu lingurita popii, ca in secolul al V-lea, sunt extrem de greu de convins sa se supuna unor reguli dicatate de stiinta si studii aprofundate. Ecranele televizoarelor anunta in fiecare secunda numarul victimelor facute de coronavirus dar, pentru multi „oameni liberi care-si cunosc perfect drepturile”, totul pare o gluma. Isi vad linistiti de nunti, botezuri, cumetrii, se pupa si se imbratiseaza, rasufla si ragaie unul in nasul celuilalt ca si cand ei ar trai pe alta planeta, unde nu s-a auzit niciodata de boli si moarte. Depasit de numarul alarmat al celor cu comportament de animale primitive, Ministrul Vela a cerut ajutorul omologului sau din India, tara care s-a evidentiat pe intreg mapamondul cu stiul dur in care se aplica legile. Reteta politistilor indieni este simpla si foarte eficienta: bataie cat cuprinde, oase rupte si capete sparte fara nicio mila, indiferent de numele si pozitia sociala a contraveniantului.

Ca urmare a intelegerii intre cele doua state, Romania si India, deja au sosit la Aeroportul Otoponi primele doua mii de ciomege pe care le vor folosi plutonierii indieni, pentru testarea eficientei, pentru inceput pe strazile din Țăndărei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Sex pandemic la mănăstire! Un călugăr a încercat să scoată coronavirusul dintr-un carantinat folosind dragostea trupească!

infirmiera spital urziceni

Infirmieră a Spitalului Urziceni, depistată pozitiv la testul coronavirus! Alte 29 de cadre medicale au primit rezultate negative.