in , ,

Denise Rifai sare în coafura politoloagei Danei Budeanu: ”E mare cunoscătoare în ale politicii și mai cu seamă în ale PSD!”

denise rifai dana budeanu

Nu stim cum ar reactiona patronul Coca Cola daca un angajat al sau i-ar spune ca produsul lor este de cacat si de aceea el bea numai Pepsi  dar angajata pesedistului Cosmin Gusa, sexoasa Denise Rifai continua sa dea in stanga democrata din Romania, facandu-i in fiecare emisiune ”hoti, corupti si analfabete”.

Dupa ce s-a aflat ca a batut mana cu PSD, Dana Budeanu a intrat si ea in gura Denisei care nu are liniste pana nu se ia de cocurile comuniste ale tuturor cucoanelor care, sub masca simpatiei pentru partidul celor multi si necajiti, se umplu de ceasuri, brose si inele de imparatese.

”Acum experta si Mare cunoscatoare in ale politicii si mai cu seama in ale Psd, pusa pe treaba – iese si trage de urechi toti liderii psd si le confera acestora un aer de „mikiduti”. Mai mult, cu un limbaj cumva colocvial-birjareste, stilista ii trage nominal de urechi pe „mikiduti” si le cere sa faca ordine si curatenie la partid. Stie stilista noastra si cu presa, si cum se face comunicarea, le stie pe toate si le stie bine de tot. Acum am inteles abia. Orele de styling cu Viorika erau de fapt meditatii la politica. Iar Viorika de aia se exprima biata atat de greu, ca Sefa ei, stilista, are un mod chipurile „lucrat”, „aparte” de exprimare”, a scris Denise pe contul ei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
stefania costache

Ea este Ștefania, bomba sexy fără sutien de la iUmor care i-a luat mințile lui Bendeac! Foto

marcel ciolacu coronavirus

Anunțul pesedistului Ciolacu bagă România în criză: ”Vom avea Coronavirus!”