in

Agresoarea Cristinei Joia a fost reținută de Poliție. Cum și-a justificat gestul


Femeia care a lovit-o pe designerul Visuri la Cheie Cristina Joia a fost reținută de polițiști marți dimineață, după ce în cursul nopții a fost dusă la audieri. 

Polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Agresoarea a fost reținută de polițiști pe baza imaginilor surprinse de camerele video din zona magazinului.

Femeia va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Întrebată de presă care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, în magazin, aceasta a spus: „Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă. Nu sunt violentă. Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

Citește și: Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie de o necunoscută. Primele declarații – FOTO

Cristina Joia a suferit o ruptură de piramidă nazală în urma loviturii pe care a primit-o în față. Medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni au operat-o de urgență. Incidentul s-a petrecut după ce Cristina Joia i-a reproșat femeii că a parcat în așa fel încât a blocat și trecerea de pietoni, și intrarea în magazin.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Inimă intangibilă. Prăbușită cu elicopterul și scăpată pe jos de un medic împiedicat – VIDEO

COVID-19: schemă de tratament de la soția lui Viorel Cataramă