in ,

Daniel Ghiță candidează pentru Camera Deputaților. Fostul luptător K1 promovează teoriile conspirației privind COVID 19: „Este un plan diabolic de dezumanizare!”

Daniel Ghiță, fostul luptător K1, deschide lista de candidați PSD pentru Camera Deputaților.

„Da, voi candida de la PSD Ilfov, să lupt pentru oamenii de rând! Pentru cei pe care nu-i aude și nu-i vede nimeni! Pentru copiii României, pentru toți românii, pentru ca votul vostru să conteze!

Nu se poate să existe frauda electorală și să stăm să acceptăm, să nu facem nimic!
Fraudarea alegerilor înseamnă că noi nu mai contăm ca nație și popor! Votul omului de rând nu mai este important? Nu pot accepta așa ceva!

Prioritatea in România trebuie să fie sănătatea și educația, nu alegerile!
Înjurați, denigrați, eu voi lupta pentru oamenii de rând, cei pe care nu-i aude și nu-i vede nimeni!

Da, de azi sunt PSD-ist! Deci, ne punem insigna roșie, ca să fim identificați? Să știe toată lumea că cine e PSD-ist trebuie să fie distrus, hărțuit, pentru că Președintele României instigă și dezbina românii, încălcând Constituția României.

Rămân PATRIOT până la moarte și voi lupta pentru oamenii de rând, ca votul vostru să conteze!”, a scris pe Facebook fostul luptător.

Militează împotriva purtării măștii de protecție

Ghiță se remarcă prin postările de pe Facebook în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și militează împotriva purtării măștii.

„Suedezii nu au avut carantina, amenzi, nu poarta mască și nu sunt victimele unor găști DSP și un GuWerner incompetent! Dacă scade imunitatea, rata mortalității este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea!

La alegeri, ieșiți din casa, muriți idioților, ca noi și așa fraudam alegerile! Acum, restricții și ne este interzis sa mergem la Bisericii, ca altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare!”, scria Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook în urmă cu doar o săptămână.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cât durează imunitatea la Covid-19? Anunțul făcut de OMS

De ce procrastinezi și cum te oprești? Cele mai bune trucuri pentru a fi eficienți