in ,

Arestări la Caracal! Minore sechestrate și obligate să se prostitueze într-un club de noapte!

arestari trafic caracal minore

Patru persoane, printre care patronii clubului de striptease din Caracal, au fost reţinute de procurorii DIICOT Piteşti, în urma percheziţiilor desfăşurate miercuri: Corina Tufiş, cea care reprezintă firma Mario Salar în acte, patroana clubului de striptease din Caracal, fratele acesteia, Marius Tufiş, dar şi soţia acestuia din urmă, Bianca Tufiş, toţi din Caracal.

Totodată, a fost reţinut şi un tânăr în vârstă de 23 ani, din Merişani-Argeş, anchetatorii satbilind că acesta din urmă era cel care se ocupa cu ralocarea minorelor ce urmau să devină dansatoare la bară.

Cei patru urmează să fie prezentaţi unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Opt percheziții au loc, miercuri dimineaţa, în Argeș și Olt la suspecți bănuiți că au racolat minore și le-au forțat să se prostitueze într-un club de noapte din Caracal. Fetele erau obligate să danseze la bară, iar pentru o partidă de sex încasau 200 de lei, mințind clienții că sunt majore.

Procurorii bănuiesc că în Caracal s-a constituit, din 2017, un grup infracțional organizat, care, sub paravanul unui club de noapte, a recrutat minore care să participe la spectacole pornografice sau care erau obligate să se prostitueze.

Anchetatorii mai susţin că minorele erau obligate să învețe să danseze la bară, să determine clienții să consume de la bar cât mai multe băuturi și, în cazul în care aceștia doreau să întrețină relații sexuale, îi conduceau în diferite separeuri unde contra sumei de 200 lei întrețineau raporturi sexuale, mințind clienții că au vârste cuprinse între 18 și 19 ani.

Liderii grupului infracțional încasau banii pentru partidele sexuale, iar dimineața fetele primeau un salariu de 200 lei, un comision din consumație și jumătate din banii obținuți în urma întreținerii de raporturi sexuale contra cost.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana budeanu

Dana Budeanu atac la prințesele pline de pârțuri: ”Fă, nu mai mancați fasole cu ciolan, că mafioții nu iubesc balonatele pline de gaze!”

ursi-polari-in-piata-victoriei

FOTO! O familie de urşi polari şi-a săpat bârlogul în muntele de zăpadă din Piaţa Victoriei!