in , ,

Condamnarea mogulului Harvey Weinstein a încurajat campania #metoo și a înzecit profitul bordelurilor!

Producătorul hollywoodian Harvey Weinstein a fost declarat luni, 24 februarie 2020, vinovat de agresiune sexuală şi viol în procesul în care este judecat la New York, fiind pasibil de o pedeapsa de 25 de ani  inchisoare.

Indiferent daca esti barbat, femeie, transexual, bisexuala, suntem cu totii de acord ca violatorii si chiar libidinosii care insista sa primeasca favoruri sexuale avand puterea unei functii de conducere, trebuie pedepsiti conform legilor in vigoare.  Cu toate astea, vazand cate cazuri de agresiune au fost semnalate dupa declansarea scandalului hollywoodian dar la zeci de ani de la savarsirea faptei, nu putem sa ne observam aparitia unui alt fenomen, la fel de ingrijorator. Barbatilor le este teama sa-si mai puna farmecul la bataie pentru a cuceri o femeie sau orice alt fel de  partener de viata, asa cum s-a procedat de cand lumea. Inhibati de amploarea campaniei #metoo, care adesea are valente lipsite de logica si sinceritate, foarte multi masculi prefera ca, in locul glumitelor, ocheadelor si invitatiilor la „una mica” , sa duca mana la buzunar si sa se linisteasca in tihna locasurilor cu felinar rosu. De cand a scazut numarul flirturilor traditionale s-a inzecit profitul bordelurilor.

Nu militeaza nimeni pentru cauza pierduta a  marlanului de Weinstein insa in ritmul asta s-ar putea ca singurele doamne care vor mai avea urmasi sa fie doar functionarele din lupanare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
olguta rochie seara2

PSD dă bairam de Mărțișor! Cu ce rochie vrea Olguţa Vasilescu să-l dea gata pe Marcel Ciolacu!

Dan Diaconescu a rămas în Rolls-ul gol după ce s-a trezit cu recuperatorii la ușă!