in , ,

Orban l-a ars pe Ciutacu cu mandolina peste bot: ”Nu trebuie să faci ca toți dracii! Când am fost ca Pintea mi-am dus crucea cu demnitate!”

sorina-pintea-ludovic-orban

Chiar daca postul de televiziune RTV a devenit demult ”OTV-ul intr-o noua prezentare”, onorabilul tonomat, Victor Ciutacu, face in continuare tot posibilul sa-si depaseasca mentorul numit Dan Diaconescu. In secundele de emisiune cand nu se delireaza fara nici un rezultat concret pe tema monstrului din Caracal, Victoras se face ca face si presa.

Ca sa ridice audienta, macar cu 5-6 telespectatori, deontologul lui Sebi Ghita s-a gandit sa realizeze o geniala paralela intre anchetarea si achitarea lui Ludovic Orban si arestarea, in urma unui flagrant de spaga, a doamnei Sorina Pintea, lovita brusc de toate bolile intalnite si la oamenii cinstiti.

Reactia liderului PNL nu s-a lasat asteptata si, dupa ce a zvarlit cu mandolina-i in micul ecran, a sunat in direct.

„Din punctul de vedere al cinstei, al calității, doamna Pintea nu poate fi apărată sub nicio forma. Nu trebuia să faceți ca toți dracii. Eu cand am fost in situatia ei  mi-am dus crucea cu demnitate”, a transmis liberalul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
domnu pintea

Ochi pentru ochi și Pintea pentru Pintea…

manuel herrera2

Un român i-a spart dinții celui mai periculos interlop din Spania: ”Mi-a dat 5 euro să-l pipăi la nasolie!”