in ,

Cum creşti confortul în dormitor – 4 piese care pot fi de ajutor

Dormitorul este încăperea destinată odihnei. Acesta nu trebuie să fie supraaglomerat cu lucruri inutile astfel inspiră relaxare şi stare de confort ridicată.

Patul, noptieră şi dressingul sunt piese care nu trebuie să lipsească din dormitor. Aceste sunt esenţiale pentru organizarea hainelor, pentru a depozita corect  fețe de pernă şi cearşafuri dar şi pentru dormit. Totuși dormitorul nu trebuie să fie o cameră banală. Iată o serie de articole, obiecte şi accesorii care te pot ajuta să creşti confortul şi în acelaşi timp estetica încăperii.

Veioza de lângă noptiere

Veioza este un accesoriu care îmbunătăţeşte confortul şi starea de bine din încăpere. Este un corp de iluminat care creează un ambient cald, liniştitor datorită luminii  difuze pe care o liberează. Nu doar că înfrumuseţează cameră dar este apreciată şi în cele câteva minute pe care vrei să le petreci citind din cartea preferată. Varietatea mare de forme şi modele te ajută să găseşti cu uşurinţă piesa perfectă care să însufleţească dormitorul.

Cuverturi de pat

Printre cele mai populare sisteme de protecţie pentru pat se număra şi cuverturile Acestea păstrează lenjeriile şi salteaua în stare perfectă, creând o barieră eficientă. Totodată sunt  accesorii decorative eficiente. Ai la îndemâna o varietate mare de cuverturi pentru pat astfel poţi face alegerea potrivită. Piesele din bumbac monocrome oferă un aer modern în încăpere, cele realizate din lana contribuie la crearea unui ambient cald. Dacă alegi cuverturi cu fir de mătase în culori vibrante vei aduce un plus de energie. 

Suport pentru haine

Suportul pentru haine este acea piesă cheie care te ajută să păstrezi ordinea în dormitor. Odată achiziționat șansele de a vedea cămaşa aruncată la capătul patului şi tricoul undeva pe noptiere sunt minime. Aceste piese sunt minimaliste, şi sunt disponibile într-o varietate mare de forme şi culori. Poţi achiziţiona suporturi pentru bluze şi cămăşi realizate din lemn care oferă un plus de căldura încăperii. Dacă dormitorul este amenajat în stil modern, suporturile metalice sunt soluţiile salvatoare.

Cutie pentru şosete pierdute

Nu odată ţi s-a întâmplat să rămâi cu şosetele desperecheate, cel puţin până îi găseşti sora. Totuşi acestea nu trebuie să stea stinghere şi nici în sertarul dedicat perechilor. O astfel de cutie te ajuta să organizezi mai eficient articolele de lenjerie rătacite.

Acestea sunt câteva dintre soluţiile de sporire a confortului personale în dormitor, însă nu sunt singurele. Alege cu atenţie lenjeriile de pat, pernele şi draperiile, şi te vei bucura de un loc creat pentru odihnă.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
camioane morga

Arafat a cumpărat 4 camioane morgă pentru a înfrunta fatalitățile pandemice!

columbo

Minte de unguri aderenți BLM: au dărâmat statuia lui Columbo pentru că au confundat-o cu Columb!