in

O bonă din Italia a fost trimisă să lucreze de acasă dar a fost carantinată la Nădlac

Afluxul romanilor intorsi in tara este ingrijorator pentru multi dintre cei ramasi pe meleagurile natale dar, trebuie sa recunoastem, situatia lor este cutremuratoare.

Ramasi fara job deci in imposibilitatea de a-si plati casa, masa si scoala la copii si inconjurati de politisti care amendeaza pe oricine se plimba fara rost pe strada, bietii diasporeni s-au trezit, odata ajunsi la vama romaneasca, huliti si de compatriotii lor, speriati de coronavirus.

Florentina Mazuru lucra de 9 ani ca bona la o familie de italieni din Rimini si, dupa ce s-a declansat nebunia cu pandemia, a fost trimisa sa lucreze de acasa, din Giurgiu ei natal. Romanca a inteles masura luata de angajatori si a fost de acord sa plece in Romania dar, la Nadlac, a fost bagata instantaneu in carantina.

„Eu inteleg frica romanilor de coronavirus ca doar vin din cea mai periculoasa zona contaminata, Italia. Dar daca sunt inchisa in corturile astea pentru carantina, n-am cum sa ajung acasa, la Giurgiu si  nu mai pot sa-mi fac treaba pentru care ma platesc italienii. Mi-e clar ca asa o sa-mi pierd locul de munca”, s-a plans biata Florentina.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Columbeanu, milionarul de carton ajuns la sapă de lemn, a renunțat la palatul din Izvorani ca să se bucure traiul la două camere în chirie

Dorin Cioabă

Regele Dorin Cioabă decretează: „Cine nu dă drumu´la apă după ce a băgat mâinile sub robinet va fi amendat cu doo kile de aur și șasă cai frumos”