in ,

Primăria comunei Sfântu Gheorghe, închisă de coronavirus!

covid sfantu gheorghe

Primăria comunei Sfântu Gheorghe a fost închisă de coronavirus după ce, vineri dimineață, o salariată a instituției a fost depistată ca fiind infectată cu temutul SARS-COV-2.

Angajata Primăriei a prezentat simptome specifice îmbolnăvirii cu Covid, în urma apelului la 112 fiind transportată pentru investigații de urgență la Spitalul Județean Slobozia. Testele au confirmat infectarea, fapt pentru care salariata Primăriei Sfântu Gheorghe a fost internată, împreună cu fiica sa, la Spitalul suport pentru Covid din municipiul Fetești.

Autoritățile desfășoară în aceste zile cercetări specifice pentru determinarea cât mai exactă a cercului de persoane cu care angajata Primăriei ar fi intrat în contact direct în trecutul apropiat.

Toți angajații Primăriei din Sfântu Gheorghe se află, la recomandarea DSP, potrivit primarului Mădălin Teculescu, în izolare voluntară la domicilii, starea lor de sănătate urmând să fie monitorizată, prin observație directă, cu ajutorul medicilor de familie.

Alte două persoane din Sfântu Gheorghe, testate pozitiv cu coronavirus la secția de croitorie în care lucrau, se află în prezent internate pentru tratament la Spitalul din Fetești.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana budeanu amețitele și mafiotii

Dana Budeanu, despre vedetele din România: ”O ardeți ca sărăciile”. Ce a spus despre Delia și despre Andra!

explozie buzau2

Un buzoian a demolat parterul blocului în care locuiește folosind un banal cuptor cu microunde!