in ,

Ghidul vaccinării anti- COVID, etapa 2: Iohannis, în primele rânduri

Autoritățile pregătesc a doua etape de vaccinare, conform Strategiei Naționale. Vor putea fi vaccinați cei care lucrează în domenii cheie, esențiale, între care președintele, membrii Executivului, clericii, mass-media.

În prima etapă de vaccinare împotriva COVID-19 s-a vaccinat personalul medical.

În etapa a doua va fi vaccinat personalul-cheie pentru funcționarea instituțiilor statului, respectiv Parlament, Președinție, Guvern, ministere și instituții subordonate acestora. Poate fi vaccinat personalul din domeniul apărării, ordinii publice, siguranței naționale și al autorității judecătorești; personalul din sectorul economic vital: procesare, distribuție și comercializare a alimentelor de bază, și anume: panificație, lactate, carne, fructe și legume; din uzine de apă, epurare, transport și distribuție apă; din centrale electrice, producție, transport și distribuție curent electric; din unități de producție, transport și distribuție combustibili lichizi și solizi; personal din unități de producție, transport și distribuție medicamente și materiale sanitare; din noduri feroviare, aeroporturi civile și militare, porturi esențiale; personal din comunicații, și anume Serviciul de Telecomunicații Speciale, radioul și televiziunea naționale; personalul din învățământ și creșe.

De asemenea, în etapa a doua se vaccinează personalul poștal și din servicii de curierat; personalul cultelor religioase; personalul din mass-media care desfășoară activități cu risc crescut de expunere la infecția cu SARS-CoV-2, cum ar fi reportaje în unități medicale și personalul din domeniul salubrității și deșeurilor.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Procesul Elenei Udrea se amână. Fostul ministru are COVID

brigitte pastrama

Brigitte Pastramă vrea în 2021 remodelare corporală cu laserul de la Măgurele!