in

Dăncilă primește pentru turul al doilea un ajutor nesperat de la Ponta

Viorel si Viorica au fost precum cainele si pisica in ultimii doi ani. Viorel a considerat-o pe Viorica o hoata care i-a furat partidul, iar Viorica l-a privit pe Viorel ca pe un tradator al formatiunii care l-a facut celebru.

Totusi, dupa rezultatul incredibil obtinut de Viorica in primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorel, incantat peste masura, s-a hotarat sa o ajute sa castige urmatoarea lupta, om la om, pe care neconflictuala Viorica o va avea cu Iohannis.

Aflati intr-o emisiunea tv, difuzata imediat dupa inchiderea urnelor de vot, Viorel i-a dat cel mai valoros sfat de care, daca va tine cont, Viorica va avea mari sanse sa castige in turul al doilea.

„Daca puteti, fiti mai desteapta decat portarul de la intrare. Trebuie sa ascultati si sa ganditi”, i-a spus prieteneste Viorel.

Stiind ce succes imens a repurtat el in 2016 cand s-a aflat in fata aceluiasi adversar, neconflictuala Viorica s-a enervat la maxim si a parasit emisiunea. „Puteți avea un pic de decență, cei 7 ani de acasă? Nu vă faceți de râs, luați un extraveral vă rog!”, l-a sfatuit , la randul ei, Viorica.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE IALOMIȚA

Băsescu l-a felicitat pe Palada pentru rezultatul din primul tur: „Ești un porc”