in , ,

B.O.R a afişat listele cu preţurile oficiale în biserici pentru 2021

Biserica Ortodoxă Română şi-a revizuit şi adăugit Molitfelnicul. Chestia asta greu de pronunţat e un soi de manual care are nu mai puţin de 819 pagini pline de rugăciuni oficiale.

Ce a atras atenţia a fost că în această carte greu de pronunţat a fost inclusă celebra rugăciune de sfinţire a autovehiculelor. Practic, dacă e acolo, orice popă e acum obligat s-o facă. Problema e că BOR nu percepe oficial taxe, ci donaţii, iar acestea variază în funcţie de zonă, preot, capacitatea cilindrică, sistemele de siguranţă, uşi, airbag-uri, ESP, ABS, PLM.

Ce faci însă dacă vrei să-ţi sfinţeşti şi alte obiecte? 

Ei bine, iată în EXCLUSIVITATE lista de obiecte aprobate de BOR şi sumele orientative pentru slujbă!

Sfinţire aspirator: între 10 şi 40 de lei (variază în funcţie de capacitate). Aspiratorul este astfel protejat de defecte mecanice, necurate, aspiră praful mai cu spor şi curăţă orice urme invizibile de draci. După o sfinţire ca la carte poate fi folosit şi la exorcizări. Mai precis, suge dracii din tine.

Sfinţire smartphone: între 40 şi 80 de lei (BONUS – sonerie religioasă, la alegere Sfinţii Părinţi sau sunete de exorcizare). Telefonul dumneavoastră va fi protejat împotriva furtului, bateria va ţine mai mult şi devine rezistent la apă (sfinţită).

Sfinţire PC/laptop: între 80 şi 150 de lei (BONUS: Antivirus împotriva dracilor, wallpaper cu moaşte). Sfinţirea calculatorului este soluţia ideală pentru cei care sunt nepricepuţi în ale tehnicii. Te fereşte de viruşii luaţi de pe site-urile porno, îţi curăţă regiştrii cu apă sfinţită, defragmentează hard-diskul, converteşte fişierele la creştinism.

Sfinţire WC: 100 de lei (BONUS: odorizant cu miros de tămâie). Cu toţii avem momente mai puţin plăcute pe budă. Sunt zile în care parcă scoţi draci din tine şi ăştia nu vor să iasă. BOR propune pachetul de sfinţire al WC-ului. Odată sfinţit capacul de WC, nu vei mai avea nevoie de medicamente anticonstipaţie.

Sfinţire nevastă/bărbat: 500 de lei (BONUS: pace în viaţa de cuplu, linişte, somn bun). Nevastă-ta face ca toţi dracii? Bărbatul tău e un beţiv notoriu? Scoate dracii din el/ea cu slujba de sfinţire. Nevasta va vrea să facă dragoste cu tine mai des, bărbatul va bea mai puţin şi te va bate cu măsură!

Sfinţire bicicletă: 100-300 de lei, variază în funcţie de model (MTB, oraş, pliabilă), numărul de viteze, locurile prin care circuli (BONUS: far cu lumânare, costum aerodinamic mulat de preot, ungere de lanţ cu mir). Dacă ţi-e frică să ieşi cu bicicleta în oraş, sfinţeşte-o! Sfânta Treime te va proteja de accidente. Biserica Ortodoxă Română îţi va desemna un înger păzitor care te va însoţi în toate plimbările pe două roţi.

Sfinţire service auto sau videochat: 1000 de lei, plus 20% din încasări, şi servicii complete şi gratuite de specialitate pentru flotele de vehicule cu patru roţi sau cu două picioare ale Episcopiilor, Mitropoliilor şi Protopopiatelor din întreaga ţară.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mituri despre slăbit: futness-ul sau sexerciţiile, între legendă şi adevăr!

Când ai întârziat la programarea la dentist şi vrei să ajungi gata anesteziat…