in , ,

Axioma lui Mihai Tudose: Vrei să stai la masă cu Dumnezeul bețivilor? Încearcă să devii întâi premierul lor…

mihai tudose

Mihai Tudose nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni. Trebuia să vină o vreme în care gradele să se adune la un singur purtător, într-o formațiune în care tocmai gradele au dus greul muncii de partid: când pe epoleții agățați pe sub costumele demnitarilor, când pe etichetele instrumentelor de campanie împărțite alegătorilor devotați din Vrancea, Ialomița și alte Teleormanuri de exemplu.

Pentru că există cel puțin un imn al bețivilor, o cruce de jurământ a bețivilor, o zi și o divinitate a acestora, măcar o dată la 25 de ani zice Partidul că ar trebui să instaurăm și un premier al consumatorilor de cocârț. Și, cum de la o vârstă, poate și în funcție de apucături, omul începe să se trezească (din somn) din ce în ce mai des cu fața către cimitir, Tudose s-a gândit că, pentru a sta la la masă cu Dumnezeul bețivilor, primul pas ar fi să devină prim-ministrul lor… Dragnea a dat ok-ul și e decis să-l sprijine pe Tudose. Cu tărie. Cu bere nu sprijină decât, pe decont, micile agape din teritoriu. Teritoriul, de asemenea, sprijină propunerea de premier a președintelui.

Singura problemă a lui Dragnea este cât de comercial va arăta Mihai Tudose la finalul primilor trei ani de guvernare, când Partidul va să intre în campanie, în căutare de shoturi, pardon, de voturi, pentru încă o legislatură. Răspunsul i-l oferim noi, cu simularea de pe calculatoarele Barikadei, publicată mai jos. Stai liniștit, Livache, alcoolul n-are moarte! Maxim un șurub, două, să ruginească, dar de ingineri, inginerii și piese de schimb nu duceți voi lipsă…

mihai tudose

What do you think?

Written by Eugen Cismasu

Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Bacilul Piocianic, supranumit bacteria care ucide

Bacilul Piocianic, supranumit bacteria care ucide, infestează ștrandul din Urziceni! Primarul Sava ignoră sancțiunile DSP!

primăria municipiului Urziceni

Despre primenirea apei la Ștrandul Urziceni și despre cum a schimbat Baba Ranga ilegalitatea în virtute…