breaking news

Cadou de Paști: Olguţa va da cămială guvernamentală la tot Poporul

aprilie 12th, 2017 | by Nestor
Cadou de Paști: Olguţa va da cămială guvernamentală la tot Poporul
Actualitate
1

Vine o zi când tot românul vrea să fie mai bun, pentru maxim trei zile: sărbătoarea de Paşti. Doamna ministru Olguţa Vasilescu este şi dânsa un bun român, pe partea feminină a neamului, şi ştim asta din trei motive: este pesedistă, deci patrioată antisoroşistă, vorbeşte cursiv numai româneşte şi, mai ales, tot ce ia în mână se dublează rapid, aşa cum s-a văzut din salariile bugetare dublate oral de doamna Olguţa, la o cafea cu presa. Evident, pentru a fi un şi mai bun român de Paşti, Vasileasca de la Muncă a muncit, din greu, pe un proiect destinat tot bugetarilor pesedişti (scuzaţi pleonasmul) şi pe care îl puteți admira în poză: cămiala guvernamentală.

camiala guvernamentala

Cum, desigur, v-aţi prins imediat, îndeosebi dacă nu sunteţi pesedişti, cămiala guvernamentală este un hibrid obţinut prin altoirea mielului de Paşti cu cămila trecută prin urechile acului de colaboratorul principal al PSD-ului, recte PF(A) Daniel. Ea (cămiala) va fi oferită cu ocazia sfintelor Sărbători tuturor poporanilor ce pot dovedi că au votat PSD, cu excepţia bugetarilor care nu mai au nevoie de nicio dovadă, deoarece sunt bugetari. Cămiala va ajunge la proprietarii de drept după trecerea Paştilor, pe modelul angajaţilor la privat ce sărbătoresc prin muncă în folosul Bugetului şi primesc prima (în tichete cadou) după programul de Paşti (şi muncă).

Carne, lapte și ouă vopsite gata

Principalele foloase, în afara celui electoral, aduse omului pesedist de cămiala guvernamentală: dă carne, lapte şi ouă vopsite gata, urmând exemplul Mielului Domnului jertfit de DNA-ul băsisto-iohannist, dl Liviu Dragnea – cel care le oferă la pachet 3 în 1 pe timpul alegerilor şi pe Facebook; suportă belitul mai multor rânduri de piei, în funcţie de necesităţile bugetare şi de Partid, fără să protesteze ca oile soroşiste din Piaţa Victoriei; este o cămială mioritică tradiţională, foarte miloasă faţă de lupii care belesc Bugetul, nesuportând să-i ştie pe aceştia închişi în staule zăbrelite şi dedicate prădătorilor; moşteneşte de la cămilă obiceiul de a rumega şi a se adăpa foarte rar, în perioadele electorale, făcându-şi astfel plinul suficient pentru intervalele fără alegeri.

În plus, rata de înmulţire demografică a cămialei este extrem de ridicată, doar prin contact oral cu populaţia, procedeu pe care doamna Olguţa îl stăpâneşte perfect, inclusiv în limbi de circulaţie. Se vor obţine astfel cantităţi suficiente pentru ca tot Poporul cu adevărat patriot să-şi primească porţia cuvenită. Garantat de Păstorul Gâdea, ţineţi aproape!

Citește și Gimnaști cu fuste și mustăți: Ghici cine ia aurul la Cluj?

One Comment

  1. Pingback: O chemare nouă Țara reînvie: impozitul pe gospodărie! Barikada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *