in ,

Asistenta lui Vela, fostă vânzătoare de detergenți, decorată de Iohannis pentru „rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională”

asistenta-lui-marcel-vela

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat ieri nu mai puțin de 99 de români. Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă. Gabriela a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Cenușă pentru o publicație centrală.

Activitatea ei în MAI a fost remarcată, admirată și recompensată de ministru, de premier și de președinte de Ziua Națională, prin decret.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Andra, Marius Moga și Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României – FOTO

Interzis la petrecerile în aer liber în seara de Revelion