in , ,

Andra, Marius Moga și Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României – FOTO

Marius Moga, Andra și Adi Despot revin în platoul Vocea României, pentru ediția specială de 1 Decembrie. Vor fi alături de actualii jurați, Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Vor interpreta piese, fie împreună, fie alături de concurenții pe care i-au antrenat în competiție.

Vocea Reuniunea, ediție specială de Ziua Națională a României

Irina Rimes va urca pe scenă alături de Tudor Chirilă, iar Andra va reveni în scaunul de antrenor și va interpreta o piesă românească, alături de unul dintre foștii concurenți din echipa lui Smiley.

Vocea Reuniunea vine și în contextul în care, din cauza pandemiei, în această toamnă Vocea României nu s-a regăsit în grila Pro TV.

Înaintea revederii cu cei de acasă, Pavel Bartoș, prezentatorul Vocea le-a transmis un mesaj telespectatorilor: „Îmi amintesc și acum când am început filmările pentru primul sezon. Ne-am aruncat cu capul înainte, însă timpul și istoria ne-au arătat ce bine am făcut. Acum, revenim în forță și ne bucurăm, din suflet, că i-am simțit atât de aproape pe oameni în această perioadă. Știm că și-au dorit să revadă Vocea și că vor să fie alături de PRO TV.”

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Hackerii au spart serverele Antenei. Răscumpărare substanțială

asistenta-lui-marcel-vela

Asistenta lui Vela, fostă vânzătoare de detergenți, decorată de Iohannis pentru „rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională”