in

Arete, complicele monstrului din Caracal, face dezvaluiri incendiare! Video în articol!

Daca il vezi pe Arete, complicele monstrului din Caracal, cum merge prin sat cu o paine subrat din care imparte mai mult de jumătate la porumbei si gaini scapate din curtile oamenilor, ai fi convins ca este cel mai bun cetatean roman traitor in mediul rural.

Grozavia intamplata cu fetele rapite de Gheorghe Dinca ni-l infatizseaza insa intr-o cu totul alta postura: aceea de mafiot periculos, tovaras cu celebrul interlop local Oaca si complice cu fiorosul monstru pedofil.

Detaliile cutremuratoare au fost dezvaluite cu mult talent scriitoricesc in scrisoarea facuta publica de reputatul jurnalist Ovidiu Zara. Din randurile epistolei reiese clar ca Arete le prelua pe fetele sechestrate in curtea groazei si profita de frumusetea si inocenta lor.

Intr-un film pe care ni l-a trimis cu FanCurierul azi-noapte, el incearca sa-si justifice faptele exclusiv prin dragostea sa acerba pentru arta.

”Io decat le puneam sa danseze in odaie la mamica ca iubesc mult arta si cultura. Orice spectacol ma deconecteaza teribil si mai uit de grijile gospodariei”, a declarat Arete.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
daciana sârbu

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, s-a tatuat din nou, șocându-și întreaga familie!

Mema Zilei: Scrisoarea lui Ceaușescu către fiul său risipitor, Iliescu!