in ,

Anti-pesedistei Denise Rifai i-au căzut cu tronc ouăle intelectuale ale lui Adrian Năstase!

La controversatul post de televiziune „Realitatea Plus” se intampla ceva inexplicabil. Dupa ce onestul, geo-strategul, analistul politic, intelectualul, fizicianul si patronul postului, Cosmin Gusa s-a inscris in PSD, declarandu-se „de stanga pana la moarte” , printre angajatii sai inca mai exista fo’ doi, maxim trei, care promoveaza  sloganul erotic de pe placutele suedeze. Cea mai vocala ramane Denise Rifai , luptatoarea inflacarata impotriva  hotilor si proastelor cu brosa din „partidul celor necăjiți” .

Dovedind aceeasi consecventa si verticalitate in principii ca fostul ei coleg Rares Bogdan care s-a jurat cu mana pe batistuta rosie ca nu-l intereseaza politica dupa care s-a trezit in PNL, sexoasa bruneta  promoveaza filozofia liberala si face un top al politicienilor admirati de ea cu care ne-a lasat masca.

„Pe locul unu este Adrian Nastase. Acum, abia, ar trebui să fie om politic. Acum e trecut prin greutăți, e rodat, este foarte intelectual, foarte citit, e fain, are carismă de bărbat, are energie de bărbat, e viu. De abia de acum înainte e momentul pentru Adrian Năstase. A făcut și greșeli foarte mari, era mult prea superior. Acum e ce trebuie, mi-a plăcut foarte mult de el. E un tip foarte calitativ, îl plac foarte mult. Pe locul secund este Victor Ponta care e viu, dinamic, stie politica si e singurul care ma tine in alerta cand il am invitat”.

Chiar daca in finalul jurizarii Denise a recunoscut ca ramane fanul total al lui Traian Basescu, „cel mai agil, spontan si mai pe stilul romanilor”, la cum i-a lins pe fostii lideri PSD nu ne-ar mira ca maine, poimaine s-o vedem inscrisa la stanga socialista, ca mana dreapta a onorabilului  ei tovaras, Cosmin Gusa.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Elena Popa, subprefectul porno de Timiș care adoră filmele pentru adulți!

ilie-barbulescu

S-a mai dus o stea! A murit Ilie Bărbulescu, fundașul de fier de la Sevilla!