in ,

Antena 3, violuri în serie la Urziceni! A f..ut mințile orășenilor cu o știre ce a pus municipiul pe jar…

anten 3 viol

Antena 3 face bani frumoși pe cârca fraierilor ce îi distribuie postările alarmiste pe rețelele de socializare. Propagând un eveniment ipotetic, nesemnalat și neconfirmat, menit a crea panică în rândul unei comunități și așa afectată după celebra bombă socială răspândită prin viu grai, în urmă cu câțiva ani, potrivit căreia copiii erau răpiți și tranșați prin lizieră, de către traficanții de organe, așa zișii jurnaliști ai lui Dan Voiculescu au comis o nouă producție cu impact la mase, aptă să bage frica în gospodinele și intelectualele de Facebook ce analizează subiectul prin birouri, școli, spitale, parcuri, coaforuri, bucătării și scări de bloc.

”Cazul Caracal e lecţia din care autorităţile n-au învăţat nimic! Încă un individ acuzat că racolează victime la ocazie e liber, deşi ar fi recunoscut deja că a violat o fată de 15 ani”, zice Antena 3, într-o postare de la jumătatea luk septembrie, continuând în aceeași notă: ”Fata a povestit abia după o lună ce i s-a întâmplat. Părinţii au depus imediat plângere. Sunt revoltaţi, însă, că de aproape două luni, agresorul e în libertate, deşi şi-a recunoscut fapta. Bărbatul de 46 de ani ar fi agresat şi alte minore. O spun şi vecinii, şi autorităţile. Iar asemănările cu Gheorghe Dincă sunt şocante. Cu un autoturism cu geamuri fumurii şi tot în zona şcolii, bărbatul ar ademeni eleve, spun mai mulţi martori. Şi totuşi, timp de două luni, poliţia din Urziceni n-a făcut nimic. Abia după ce reporterii noştri au descoperit încă o victimă, au început anchetele în Poliţie.”

După cum se vede, știrea are doar predicat, nu și subiect. Niciun nume de potențial făptuitor, nicio inițială, niciun oficial intervievat, nimic care să dea, cât de cât, măcar o nuanță veridică întregului fapt. Făcătura s-a viralizat masiv, însă, printre pensionarele purtătoare de Facebook pe telefon și a luat chiar și mințile unora dintre cele mai cerebrale prezențe locale pe rețelele de socializare, din pricina artificiului utilizat, anume apelul la afect, extrem de eficient când vine vorba de manipularea comportamentelor sociale ale părinților.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ce afecțiuni tratezi dacă bei apă cu sulf?

delia iordache

Lista lui Clotilde. Vezi cine sunt pilele PSD ținute în cele mai călduțe birouri din România!