in ,

Adevarații mafioți din Osica, Olt, consumă mici și bere de 200 de lei și servesc amenzi de 80.000!

mafioti osica

Pentru ca situatia creata de covid este extrem de grava, opozitia mioritica gaseste cu greu subiecte cu care sa atace actualul guvern. Dupa ce s-au luat de faptul ca Iohannis a aparut proaspat tuns de parca presedintele unei tari trebuie sa mearga la acelasi „ ciufulici” cu restul populatiei, s-a revenit la deja plictisitoarea discutie despre  „sangeroasele” amenzi date pentru nerespectarea restrictiilor.

Este perfect adevarat ca sumele cu care sunt arsi contravenientii sunt dureros de mari insa cand vezi ca inca sunt foarte multi inconstienti care nu realizeaza pericolul iti vine sa propui pedepse si mai nasoale.

In frumoasa localitatea olteneasca Osica de Sus, noua sateni care petreceau de mama focului Ziua Internationala a Muncii frecand menta printre mici si pet-uri de bere, au de achitat pentru incalcarea ordonantelor militare frumoasa suma de 80 000 de lei.

Oare cat de mafiot si cretin trebuie sa fii ca, pentru trei carnati de doi bani sa platesti ca si cand i-ai fi lins cot la cot cu Regina Elisabeta,la Palatul Buckingam si nu pe marginea santului in Osica?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tanar sinucidere

Un tânăr plecat de-acasă pentru a se sinucide a trecut în declarația pe propria raspundere ”activități fizice”!

minor arestat

Minor arestat după ce a spart o frizerie pentru a se tunde de unul singur!