in , ,

Semnal de alarmă! Descoperirea care schimbă tot. Simptomele Covid 19 se modifică

În ultima perioadă simptomele Covid 19 s-au modifiat, iar această schimbare îi pune în dificultate pe doctori. Modificările care apar impun o mai mare atenție din partea medicilor de familie.

Din ce în ce mai mulți pacienți ajung la spital cu simptome diferite față de cele cu care s-au confruntat medicii la începutul epidemiei. Este vorba despre pierderea gustului și mirosului, febra și durerile musculare care fie nu mai apar, fie se manifestă în momentele mai târzii ale bolii.

„Nu știm dacă acest virus se elimină din organism”

Un medic din Iași susține că boala provocată de virusul SARS CoV-2 ar putea fi cronică, astfel sunt pacienți care rămân infectați deși primesc tratament.

„Această boală poate să devină cronică, nu știm dacă acest virus se elimină din organism și dacă nu rămâne precum virusul HIV sau virusul hepatitei B.
Pierderea gustului și a mirosului apare mai rar și nu la început, cum se întâmpla, apare pe parcurs. Sau durerile musculare apăreau în puseu febril după 7-10 zile. Am avut pacienți fără febră care au avut direct dureri musculare. S-au schimbat momentele de apariție în scenă, nu se mai păstrează aceleași reguli”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase Sfânta Cuvioasa Parascheva, Carmen Dorobăţ, potrivit mediafax.ro.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Trailerul oficial pentru sezonul 4 din „The Crown”, lansat – VIDEO

Marian Godină, suspect de COVID. Ce i-a transmis Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei